El teu taller de confiança a Barcelona

Perquè creiem que el cotxe no és solament un mitjà de transport, en Edocustoms cuidem i acaronem el teu vehicle. Especialistes en mecànica general i tecnologia avançada, tenim tot el que vulguis per personalitzar el teu vehicle. 

Solament treballem amb els millors materials i totes les nostres màquines són professionals. A aquesta tecnologia li vam sumar un equip humà qualificat i expert i el resultat són treballs garantits i clients satisfets.
Personalitzem el teu vehicle al teu gust, col·loquem sensors i càmeres, canviem les llandes, el color o col·loquem vinils líquids. Tota classe d'adhesius i tot el que es pugui veure del cotxe ho podem personalitzar. Tots els nostres treballs són nets i de qualitat.

Realitzem tractaments especials per a la pell, la tela i la xapa del teu cotxe. També ho rentem per dins i per fora i ho deixem com recentment sortit del concessionari.

El nostre servei de neteja de l'automòbil és ecològic, perquè ens preocupa el medi ambient. Treballem amb aigua i si el client ens ho sol·licita tenim tractaments anti pluja i anti baf. 

Som un taller mecànic on ens assegurem que el teu cotxe es mantingui en bon estat. A més del manteniment, també realitzem pre itv, revisem discos de fre, canvi d'oli... Veuen a veure'ns! Estarem encantats d'atendre't.
També revisem i canviem els teus pneumàtics si estan en mal estat.

Demana la teva cita, som el teu taller de confiança a Barcelona.

Serveis

copia mailemail copied